Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)13g46kcal3.8g0g3.4g0g
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu25g75kcal1g1g7.5g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell38g41kcal8.6g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g513kcal30.2g4.6g41.2g1.2g
Valittu annoskoko125g256kcal15.1g2.3g20.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna63g128kcal7.6g1.2g10.3g0.3g
Arvot/100g100g205kcal12.1g1.8g16.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382