Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g75g23kcal0.7g5.4g0.1g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)33g76kcal6.3g0g5.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g8.3g22kcal2.5g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g247kcal19.2g12g14.2g0.2g
Valittu annoskoko125g124kcal9.6g6g7.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna63g62kcal4.8g3g3.6g0.1g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353