Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%25g20kcal0.8g1.5g1.3g0g
Kirjolohifile100g166kcal16.7g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g372kcal35g3g24.6g0g
Valittu annoskoko125g186kcal17.5g1.5g12.3g0g
Annoskoko puolitettuna63g93kcal8.8g0.8g6.2g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876