Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)34g14kcal0.6g2.8g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)34g12kcal0.5g2.4g0g0.5g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g22g19kcal1.1g3.5g0.1g1.6g
Pirkka naudan jauheliha 400g35g80kcal6.7g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g248kcal17.8g17.4g12.2g4.2g
Valittu annoskoko125g124kcal8.9g8.7g6.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna63g62kcal4.5g4.4g3.1g1.1g
Arvot/100g100g99kcal7.1g7g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791