Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g33g25kcal0.8g0.2g2.4g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 22g26kcal0.7g1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g133kcal4g7.8g9.2g1g
Valittu annoskoko125g67kcal2g3.9g4.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna63g33kcal1g2g2.3g0.3g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612