Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell44g48kcal10.1g0g0.9g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g3.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka15g10kcal0.6g1.6g0.1g0.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 59g57kcal1.8g11.5g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g232kcal25g26.4g2.4g2.2g
Valittu annoskoko125g116kcal12.5g13.2g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna63g58kcal6.3g6.6g0.6g0.6g
Arvot/100g100g93kcal10g10.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566