Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman19g32kcal2.3g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Palsternakka 7g4.5kcal0g0.8g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Juuriselleri 6.4g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g95kcal5.2g5.6g3.8g1.6g
Valittu annoskoko125g48kcal2.6g2.8g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna63g24kcal1.3g1.4g1g0.4g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.2g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512