Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 19g23kcal4g0g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Maissi, pirkka3.3g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri 1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.9g1.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.5g0.7kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g137kcal10g9.8g6.4g1.2g
Valittu annoskoko125g68kcal5g4.9g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna63g34kcal2.5g2.5g1.6g0.3g
Arvot/100g100g55kcal4g3.9g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942