Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)13g13kcal2.1g0.1g0.4g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15025g98kcal7.3g0.4g7.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Creme Fraiche, Ingman, 5%15g12kcal0.5g0.9g0.8g0g
Ruistaikina Myllyn Paras50g142kcal2.3g15.7g7.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana250g585kcal29.4g34.4g36.2g5.8g
Valittu annoskoko125g293kcal14.7g17.2g18.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna63g146kcal7.4g8.6g9.1g1.5g
Arvot/100g100g234kcal11.7g13.7g14.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498