Naudanlihapata, ei perunaa

Laita uuni lämpiämään 225 C:een.

Viipaloi porkkana, kuutioi lanttu, puolita herkkusienet ja lohko sipulit.

Halutessasi voit lisätä myös 2-3 kynttä valkosipulia pieninä paloina.

Pilko lihat isohkoiksi paloiksi ja ruskista ne pintapuolisesti pienessä määrässä öljyä.

Valmista lihaliemi, n. litra vettä ja 2 lihaliemikuutiota.

Kasaa pilkotut kasvikset ja liha uunivuokaan, kaada päälle lihalientä niin että peittyvät juuri ja juuri.

Lisää vielä punaviini ja laita uuniin ilman kantta n. tunniksi.

Alenna lämpöä 150 C ja anna hautua vielä 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 501 grammaa

Leego1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäpaistipihvi, lidl25g31kcal4.8g0.3g1.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Lanttu 15g4.3kcal0.2g0.7g0g0.3g
Herkkusieni 7.5g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Punaviini 5g3.5kcal0g0g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Öljy0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g107kcal10.8g4.6g4.2g1.8g
Valittu annoskoko125g53kcal5.4g2.3g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna63g27kcal2.7g1.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g43kcal4.3g1.8g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279525