Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 23g19kcal0.4g3.9g0g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Selleri, annos 50g4.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Herne 9g6.5kcal0.5g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g107kcal3.4g15.6g2.6g3g
Valittu annoskoko125g54kcal1.7g7.8g1.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna63g27kcal0.9g3.9g0.7g0.8g
Arvot/100g100g43kcal1.4g6.2g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644