Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 27g8kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)22g18kcal1.3g3.5g0.1g1.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 22g30kcal0.6g5.3g0.5g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g194kcal12.8g21.4g6g4.8g
Valittu annoskoko125g97kcal6.4g10.7g3g2.4g
Annoskoko puolitettuna63g49kcal3.2g5.4g1.5g1.2g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.5g2.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530