Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g6.2g20kcal0.5g4.2g0.1g0.4g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g6.2g23kcal0.5g4.8g0.2g0.2g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan9g33kcal0.8g7.1g0g0.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkoviini kuiva 22g15kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g208kcal4.4g34.2g2.4g2.2g
Valittu annoskoko125g104kcal2.2g17.1g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna63g52kcal1.1g8.6g0.6g0.6g
Arvot/100g100g83kcal1.8g13.6g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275