Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g33g89kcal5.3g0g7.6g0g
Lohifilee 84g165kcal15.8g0g11.4g0g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.9g1.2kcal0g0.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 5.6g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g515kcal42.6g1g38.2g0.6g
Valittu annoskoko125g258kcal21.3g0.5g19.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna63g129kcal10.7g0.3g9.6g0.2g
Arvot/100g100g206kcal17g0.4g15.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391