Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g35g12kcal0.4g2.3g0.2g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g21g50kcal2.6g0g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g2.8g9kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g164kcal7.4g11.2g8.8g1.2g
Valittu annoskoko126g82kcal3.7g5.6g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna63g41kcal1.9g2.8g2.2g0.3g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.5g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876