Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)113g264kcal22.1g4.8g17.5g0g
Ruohosipuli, tuore11g3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Mineraalisuola keskiarvo 0.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g544kcal44.6g10.4g36.4g0.2g
Valittu annoskoko126g272kcal22.3g5.2g18.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna63g136kcal11.2g2.6g9.1g0.1g
Arvot/100g100g217kcal17.8g4.1g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155