Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty75g105kcal3.9g20.9g0.5g2.5g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen19g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 23g68kcal4.8g0.2g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g357kcal18g44g12g6g
Valittu annoskoko126g179kcal9g22g6g3g
Annoskoko puolitettuna63g89kcal4.5g11g3g1.5g
Arvot/100g100g142kcal7.2g17.5g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311