Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka21g29kcal4.8g0g1g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 8.3g10kcal1.8g0g0.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g25g6kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss3.7g14kcal0.4g1.8g0.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.7g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g17g14kcal0.2g0.7g1.2g0.1g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g4.2g4.2kcal0.1g0.1g2.3g0g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g214kcal16g7.2g17.2g1.2g
Valittu annoskoko126g107kcal8g3.6g8.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna63g53kcal4g1.8g4.3g0.3g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.9g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653