Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)36g82kcal6.8g0g6.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)35g16kcal0.6g2.8g0.3g0.6g
Valkosipuli 4.5g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g27g89kcal3.5g17.2g0.8g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g385kcal22.6g42g14.4g6.2g
Valittu annoskoko126g193kcal11.3g21g7.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna63g96kcal5.7g10.5g3.6g1.6g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786