Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g16g44kcal3g0g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g47g27kcal0.7g5.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g145kcal7.6g11.8g7.4g0g
Valittu annoskoko126g73kcal3.8g5.9g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna63g36kcal1.9g3g1.9g0g
Arvot/100g100g58kcal3g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250