Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 23g9kcal0.2g1.6g0g0.6g
Valkokaali keräkaali 16g4.3kcal0.2g0.6g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana251g44kcal1.6g7.2g0.4g2.8g
Valittu annoskoko126g22kcal0.8g3.6g0.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna63g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337337