Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%7.8g20kcal1.2g0.2g1.6g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g2.3g1.4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g3.9g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g102kcal4.4g6.6g6.6g1.4g
Valittu annoskoko126g51kcal2.2g3.3g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna63g26kcal1.1g1.7g1.7g0.4g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977