Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g13g22kcal2.5g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka8.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)31g12kcal0.5g2.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.9g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g20g8kcal0.3g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g96kcal7.4g9.2g3.2g0.4g
Valittu annoskoko126g48kcal3.7g4.6g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna63g24kcal1.9g2.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.6g1.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280934