Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi570g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g171g41kcal2.1g5.8g0.3g3.6g
Porkkana 114g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Palsternakka 43g27kcal0.2g5g0.2g1.9g
Sipuli 43g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 8.5g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl17g13kcal0.7g1.4g0.5g0g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)171g188kcal39.3g0g3.6g0g
Paprika punainen 57g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Selleri, annos 50g43g6kcal0.4g1.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g26kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g759kcal90.6g52g16g22.6g
Valittu annoskoko1250g380kcal45.3g26g8g11.3g
Annoskoko puolitettuna625g190kcal22.7g13g4g5.7g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409