Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 648g543kcal118.2g0g7.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g43g28kcal1.5g0.1g10.8g0g
Rypsiöljy 32g286kcal0g0g32.4g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)108g345kcal39.9g0g20.5g0g
Korppujauho 43g158kcal4.5g32.3g0.4g2.3g
Maitojauhe rasvaton 32g115kcal10.5g17.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 324g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2952kcal349.2g99g143g4.6g
Valittu annoskoko1250g1476kcal174.6g49.5g71.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna625g738kcal87.3g24.8g35.8g1.2g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171