Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g379g106kcal2.3g22.5g0.8g9.5g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g133g517kcal0.3g128.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 369g1266kcal37.6g258.3g4.4g12.9g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.2g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.6g30kcal0g7.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.6g28kcal0.3g6g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 208g297kcal26g0.6g21.3g0g
Rypsiöljy 128g1130kcal0g0g127.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6813kcal135g861.2g309g45g
Valittu annoskoko1250g3407kcal67.5g430.6g154.5g22.5g
Annoskoko puolitettuna625g1703kcal33.8g215.3g77.3g11.3g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.4g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257