Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 439g228kcal51.9g0.4g1.8g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 439g187kcal1.7g18g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 241g733kcal21.1g133.6g4.6g33.5g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Siirappi 53g159kcal0.1g39g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2657kcal151.6g389.6g13.2g69.6g
Valittu annoskoko1250g1329kcal75.8g194.8g6.6g34.8g
Annoskoko puolitettuna625g664kcal37.9g97.4g3.3g17.4g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385