Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g7.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 255g876kcal26g178.8g3.1g8.9g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g262g891kcal34g176.8g4.5g13.9g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g30g42kcal2.6g7.3g0.3g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow30g50kcal0.1g1.2g5g0g
Oliiviöljy 16g145kcal0g0g16.4g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g164g33kcal1g5.7g0.5g2.3g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g157g49kcal2.8g9.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 327g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4170kcal133g758.4g59.6g50.2g
Valittu annoskoko1250g2085kcal66.5g379.2g29.8g25.1g
Annoskoko puolitettuna625g1043kcal33.3g189.6g14.9g12.6g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478