Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 39g29kcal5.1g0.4g0.2g2.7g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)313g431kcal23.4g16.6g31.3g0g
Ruisjauho Pirkka625g1906kcal60.6g381.3g12.5g93.8g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4845kcal188g796.8g96g193g
Valittu annoskoko1250g2422kcal94g398.4g48g96.5g
Annoskoko puolitettuna625g1211kcal47g199.2g24g48.3g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432