Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g549g697kcal47.2g109.2g7.1g12.6g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)25g46kcal0.5g0.9g4.3g0.7g
Paseerattu tomaatti rainbow422g148kcal4.2g29.1g2.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton85g135kcal6.8g3.4g11g0g
Oltermanni 9% (Valio)61g128kcal18.9g0g5.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon25g58kcal3.5g0.4g4.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 68g154kcal3.4g11.8g9.5g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2739kcal169.4g311g88.2g35g
Valittu annoskoko1250g1369kcal84.7g155.5g44.1g17.5g
Annoskoko puolitettuna625g685kcal42.4g77.8g22.1g8.8g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872