Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g357g89kcal3.9g17.9g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g45g16kcal1.8g1.6g0.2g2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 214g296kcal40.2g0g15g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.9g22kcal1.1g0.1g2g0g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g846kcal94g39.2g34.4g4g
Valittu annoskoko1250g423kcal47g19.6g17.2g2g
Annoskoko puolitettuna625g212kcal23.5g9.8g8.6g1g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994