Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g348g382kcal80g0g6.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore222g38kcal1.3g5.5g0.9g1.6g
Paprika punainen 137g40kcal1.3g6.2g0.5g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g129g36kcal0.8g7.7g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g148g37kcal1.9g6.2g0.3g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli148g518kcal16.3g109.5g1.8g0g
Currytahna punainen (Pirkka)3.7g10kcal0.1g0.3g0.9g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl7.4g5.5kcal0.3g0.6g0.2g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g22g200kcal0g0g22.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2578kcal206.2g280.2g67.2g17.6g
Valittu annoskoko1250g1289kcal103.1g140.1g33.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna625g645kcal51.6g70.1g16.8g4.4g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832