Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 316g76kcal5.7g7g0.9g7.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 316g110kcal14.5g6.1g0.9g7.8g
Broilerisuikale, keskiarvo 253g308kcal53.7g0g10.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%127g164kcal3.8g2.5g16.4g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 127g418kcal2.5g3.8g44.3g0g
Oliiviöljy 17g151kcal0g0g17.1g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g95g370kcal27.5g0.6g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3193kcal215.4g40g234.4g30.4g
Valittu annoskoko1250g1597kcal107.7g20g117.2g15.2g
Annoskoko puolitettuna625g798kcal53.9g10g58.6g7.6g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191