Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli152g29kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g501g301kcal15.5g38.1g10g0g
Ketsuppi, Heinz114g117kcal1g27.5g0.1g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 152g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)319g351kcal79.7g0g3.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g12g109kcal0g0g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1814kcal197.8g138.4g51.6g9.2g
Valittu annoskoko1250g907kcal98.9g69.2g25.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g454kcal49.5g34.6g12.9g2.3g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341