Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)646g459kcal10.3g101.4g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Janssonfile (Abba), annos 100g99g139kcal9.9g13.9g4.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl99g338kcal2g3g34.8g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g328g180kcal10.2g21g6.6g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2309kcal66.8g285.8g97.2g2.6g
Valittu annoskoko1250g1154kcal33.4g142.9g48.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna625g577kcal16.7g71.5g24.3g0.7g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411