Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 481g169kcal22.2g9.4g1.4g12g
Sipuli 72g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g150g180kcal5.1g5.4g15g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio6.6g16kcal1.1g0.2g1.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g48g135kcal9.1g0g10.6g0g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.8g0g
Vesi481g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1217kcal77g37g76.4g26.4g
Valittu annoskoko1250g609kcal38.5g18.5g38.2g13.2g
Annoskoko puolitettuna625g304kcal19.3g9.3g19.1g6.6g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169