Perukan pupupata

Paista lihat, sipuli, sienet ja porkkanat.

Lisää vesi ja laakerinlehti, hauduta tunnin verran.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jänis 405g526kcal85.5g0g20.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g121g36kcal1.2g4.9g0.4g0g
Sipuli 101g31kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Porkkana 105g34kcal0.7g5.8g0.2g2.7g
Rypsiöljy 16g145kcal0g0g16.4g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g16g60kcal0.2g13.6g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 485g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1665kcal177.8g58.4g75.8g8.8g
Valittu annoskoko1250g832kcal88.9g29.2g37.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna625g416kcal44.5g14.6g19g2.2g
Arvot/100g100g67kcal7.1g2.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114575