Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 313g446kcal39.1g0.9g32g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki260g146kcal22.1g13g0.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)26g2.6kcal0.4g0g0.2g22.1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g52g298kcal9.2g3.6g25.8g6.1g
Kauralese 130g469kcal23.4g59.4g10g22.8g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g130g781kcal27.3g8.6g70.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%313g719kcal90.6g7.8g37.5g0g
Leivinjauhe 26g46kcal1.4g9.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5814kcal427g206.2g352.6g102.2g
Valittu annoskoko1250g2907kcal213.5g103.1g176.3g51.1g
Annoskoko puolitettuna625g1454kcal106.8g51.6g88.2g25.6g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.2g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658