Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 634g480kcal11.9g97.8g1.3g6.3g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g317g399kcal15.8g8.9g33.3g0g
Sipuli (kuorittu)127g34kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu8.5g8.8kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Mustapippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto159g523kcal42.8g0g38g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2903kcal146g230g146.2g18.6g
Valittu annoskoko1250g1452kcal73g115g73.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna625g726kcal36.5g57.5g36.6g4.7g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314