Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 363g1187kcal36.9g240.7g4g12.1g
Maitorahka (Pirkka)363g239kcal43.5g14.5g1.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen290g96kcal9.6g14.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Basilika, tuore 2.9g0.8kcal0.1g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g145g450kcal37.7g2.9g31.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4302kcal275.6g545g105g24.2g
Valittu annoskoko1250g2151kcal137.8g272.5g52.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g1076kcal68.9g136.3g26.3g6.1g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206