Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g61g238kcal0.1g59.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g152g146kcal1.7g27.7g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g122g1098kcal0g0g122g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g915g247kcal11.9g43.9g1.8g15.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3456kcal27.4g261.4g247.6g31g
Valittu annoskoko1250g1728kcal13.7g130.7g123.8g15.5g
Annoskoko puolitettuna625g864kcal6.9g65.4g61.9g7.8g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234