Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha622g1032kcal118.2g0g62.2g0g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Rypsiöljy 16g138kcal0g0g15.5g0g
Korppujauho 62g228kcal6.5g46.6g0.6g3.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)156g132kcal1.6g5.4g10.9g0g
Voileipäkinkku,snellman37g38kcal6.7g0.4g1g0g
Kananmuna kuoreton 86g122kcal10.7g0.3g8.8g0g
Puolukka 187g72kcal0.8g12.7g0.9g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3571kcal291.2g139g200.2g19.4g
Valittu annoskoko1250g1785kcal145.6g69.5g100.1g9.7g
Annoskoko puolitettuna625g893kcal72.8g34.8g50.1g4.9g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514