Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha270g447kcal51.2g0g27g0g
Sipuli 98g30kcal1.2g4.7g0.2g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 195g35kcal1.1g4.9g0.8g1.4g
Tomaatti 94g22kcal0.5g3.3g0.3g1.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.7g7.9kcal0.3g0.4g0.6g0g
Ruokosokeri3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g202g667kcal32.3g125.3g4g12.1g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 337g99kcal1.9g17.9g0.7g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2779kcal178g322g80.6g46g
Valittu annoskoko1250g1390kcal89g161g40.3g23g
Annoskoko puolitettuna625g695kcal44.5g80.5g20.2g11.5g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413