Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi671g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g3.4g8.1kcal0.2g1.4g0.2g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g101g315kcal12.1g63.4g1.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen121g168kcal23g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 143g125kcal7.3g16.4g1.7g7.1g
Dolmio Light Classico Bolognese168g62kcal2g13.1g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1469kcal90.2g192.2g34.4g18g
Valittu annoskoko1250g734kcal45.1g96.1g17.2g9g
Annoskoko puolitettuna625g367kcal22.6g48.1g8.6g4.5g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692