Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g375g589kcal81.8g0g26.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 563g429kcal10.6g87.2g1.1g5.6g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Maustepippuri, annos 1g7.5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 4.1g8.7kcal1.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2222kcal194.4g202g57.4g24g
Valittu annoskoko1250g1111kcal97.2g101g28.7g12g
Annoskoko puolitettuna625g556kcal48.6g50.5g14.4g6g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839