Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 676g427kcal20.3g32.4g23.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)270g341kcal29.7g0.8g24.3g0g
Rypsiöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g243g851kcal8.5g197g2.4g7.3g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g41kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3893kcal118g488g161.4g14.8g
Valittu annoskoko1250g1947kcal59g244g80.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna625g973kcal29.5g122g40.4g3.7g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121300