Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g147g529kcal41.2g2.9g39.7g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g441g97kcal4.4g19.9g0g8.8g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Seiti fileitä Findus294g206kcal47.1g0g0.9g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g74g250kcal1.5g2.2g26.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g147g118kcal3.8g5.9g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2479kcal199.8g76g152.4g22.6g
Valittu annoskoko1250g1240kcal99.9g38g76.2g11.3g
Annoskoko puolitettuna625g620kcal50g19g38.1g5.7g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168