Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 234g81kcal10.7g4.5g0.7g5.8g
Paprika punainen 117g34kcal1.1g5.3g0.5g2.2g
Palvikinkku HK 3%88g88kcal15.8g0.4g2.6g0g
Sipuli, paistettu 58g59kcal0.8g2.8g4.8g1g
Oliiviöljy 105g930kcal0g0g105.1g0g
Herkkusieni 117g19kcal2.5g0.4g0.4g1.8g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)58g120kcal0.7g26.9g1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä234g257kcal18.2g42.1g1.2g18.7g
Papu valkoinen, keitetty 234g251kcal19.7g32.7g0.8g16.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2499g3690kcal140g232.2g234.2g92g
Valittu annoskoko1250g1845kcal70g116.1g117.1g46g
Annoskoko puolitettuna625g922kcal35g58.1g58.6g23g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613