Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 307g438kcal38.4g0.9g31.5g0g
Perunajauhot,rainbow279g905kcal0.3g226.2g0.3g3.9g
Sokeri 237g964kcal0g237.2g0g0g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Mansikka 164g77kcal0.8g13.8g0.3g3.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g82g320kcal0g80.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 164g68kcal1.6g6.7g1.3g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5567kcal83g1135.8g66.8g26.2g
Valittu annoskoko1250g2783kcal41.5g567.9g33.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna625g1392kcal20.8g284g16.7g6.6g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386