Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g350g1329kcal18.9g111.9g87.4g5.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaatti 306g70kcal1.7g10.6g0.9g4.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 175g523kcal31.5g2.1g43.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots22g136kcal6.3g2.8g12g0.8g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 175g231kcal4.6g5.6g21g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Juusto, mozzarella 87g228kcal16.3g0g17.7g0g
Sipuli, tuore87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5268kcal170.4g274.6g382.4g25g
Valittu annoskoko1250g2634kcal85.2g137.3g191.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna625g1317kcal42.6g68.7g95.6g6.3g
Arvot/100g100g211kcal6.8g11g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905